Επιμορφωτικό Online Σεμινάριο: Δημιουργία Μενού Επιχειρήσεων Τροφίμων, Ποτών, Εστιατορίων, Fast Food

Εγγραφές έως 6 Δεκεμβρίου Νοεμβρίου 2024

Έναρξη τμήματος 12/12/2024

Κόστος 120 ευρώ και διευκόλυνση καταβολής σε 2 δόσεις των 60 ευρώ

Παρακολούθηση μέσω internet όποια ώρα και ημέρα θέλετε
με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

A) ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

  • Eπιχειρηματίες στον κλάδο του φαγητού και του ποτού,
  • Eπαγγελματίες Executive Chefs, Sous Chefs & μάγειρες στον κλάδο του τουρισμού και εστίασης,
  • Hotel Manager,
  • Culinary Directors,
  • Consultant Chefs,
  • Restaurant Manager,
  • F&B και
  • Σερβιτόρους στο κλάδο της φιλοξενίας και εστίασης καθώς και του ποτού.
  • Οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο σε στρατηγικές ανάπτυξης επιχειρήσεων.

Β) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  1. Τι σημαίνει μενού & γιατί είναι κρίσιμο για μια επιχείρηση
  2. Σκοπός και ρόλος του μενού
  3. Σύνθεση Μενού ανά κατηγορίες εστιατορίων
  4. Βασικές Αρχές Σχεδιασμού Μενού

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΝΟΥ

  1. Κατηγοριοποίηση Προϊόντων
  2. Διαίρεση Μενού σε λογικές κατηγορίες
  3. Βασικές Αρχές Τιμολόγησης
  4. Κόστος Παραγωγής & Τιμή Πώλησης
  5. Παρουσίαση & Εμφάνιση Μενού
  6. Γραφική-Οπτική Διάταξη

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΝΟΥ

  1. Οπτική Ψυχολογία
  2. Οπτικά Διαγράμματα
  3. Χρήση Χρωμάτων που επηρεάζουν την Όρεξη
  4. Γλωσσική Ψυχολογία
  5. Προκλήσεις και Ευκαιρίες

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ

  1. Ψηφιακά Μενού
  2. QR Μενού & Mobile Apps
  3. Αυτοματοποιημένες Προτάσεις
  4. ΝFC λύσεις

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ή ΒΕΛΤΙΩΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΝΟΥ

  1. Κατανόηση του Κοινού
  2. Ανάλυση Συμπεριφοράς των Πελατών
  3. Έρευνα και Επιστροφή Πληροφορίας (Feedback)
  4. Δημιουργία Πελατο-Κεντρικού Μενού
  5. Διαμόρφωση Χαρακτήρας Επιχείρησης (Storytelling)
  6. Επιρροή των Τάσεων στη Διατροφή
  7. Ανάλυση Οικονομικών και Κόστους
  8. Συνεχής Βελτίωση

ΔΟΜΗ ΕΝΟΣ ΜΕΝΟΥ με εφαρμογή ενός μενού με προτάσεις ως παράδειγμα

Γ) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Λίγα λόγια για τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο…

Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος είναι ένας διακεκριμένος γαστρονομικός σύμβουλος, του οποίου η εξαιρετική σταδιοδρομία τον έχει καθιερώσει ως μία σημαντική προσωπικότητα στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της παγκόσμιας γαστρονομικής βιομηχανίας. Απόφοιτος του φημισμένου Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης ως F&B Management & Fine Dining Gastronomy, είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί υπό την καθοδήγηση διακεκριμένους Chefs με αστέρια Michelin από διάφορες γωνιές του κόσμου. Αυτή η παγκόσμια προσέγγιση του επέτρεψε να αποκτήσει βαθιά και ποικιλόμορφη γνώση, όχι μόνο σε υψηλού επιπέδου μαγειρικές τεχνικές αλλά και στις τελευταίες τάσεις και έννοιες της σύγχρονης γαστρονομίας.

Ως δημιουργός και ιδρυτής της I&L Culinary ηγείται ενός οργανισμού που ασχολείται με τη συμβουλευτική επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Η αποστολή της I&L Culinary είναι να βοηθά τις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν επιτυχημένα έργα, εκσυγχρονισμένα και ανταγωνιστικά. Η προσέγγισή του βασίζεται σε καινοτόμες στρατηγικές, πρωτότυπα μοντέλα και εξατομικευμένες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες του να ξεχωρίζουν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αγορές.

Η καριέρα του με πάνω από 22 χρόνια στο κλάδο, δεν υποστηρίζεται μόνο από τα χρόνια του ως σεφ, αλλά και από την εμπειρία του ως επιχειρηματίας. Η ικανότητά του να συνδυάζει τη δημιουργική γαστρονομία με την επιχειρηματική γνώση του επέτρεψε να αναπτύξει εξαιρετικά επιτυχημένα έργα που προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της βιομηχανίας. Η φιλοσοφία του επικεντρώνεται στη δημιουργία πρωτότυπων ιδεών που κάνουν τη διαφορά και βοηθούν τους πελάτες του να καθιερωθούν ως ηγέτες στους τομείς τους.

Δ) ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Εξ αποστάσεως μέσω internet με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων, μέσω πλατφόρμας εκπαίδευσης, όποια ώρα και ημέρα θέλετε. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. 
 
Μπορείτε επίσης, να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου για να τις έχετε στο αρχείο σας.
 
Στο τέλος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών.
Πλήρης αλληλεπίδραση, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις απευθείας μέσω του μικροφώνου σας ή μέσω chat και ο εισηγητής σας απαντά.
 
*Μέγιστος χρόνος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου έως και 5 μήνες από την έναρξη του, μέσω των βιντεοσκοπημένων συνεδριών.

Ε) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εγγραφή, καταβάλετε την 1η δόση των 60 ευρώ ή όλο το ποσό των 120 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.

Για τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.
 
Συνολικό κόστος: 120 ευρώ και διευκόλυνση καταβολής σε δύο δόσεις των 60 ευρώ.

Ζ) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Επτά συνεδρίες συνολικής διάρκειας έξι ωρών και δεκαπέντε λεπτών. Επιπλέον μία ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών διάρκειας δύο ωρών. Συνολική διάρκεια 8 ώρες και 15 λεπτά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο όσο ταχύρρυθμα επιθυμείτε ή με πιο αργό ρυθμό, με μέγιστη χρονική διάρκεια παρακολούθησης τους πέντε μήνες από την έναρξη του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Πατήστε υποβολή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ