Επιμορφωτικό Online Σεμινάριο: Τιμολόγηση Επισιτιστικών Παρασκευασμάτων και Φορολογία Επισιτιστικών Επιχειρήσεων

Εγγραφές έως Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Έναρξη τμήματος 23/05/2024

Κόστος 45 ευρώ

Παρακολούθηση μέσω internet όποια ώρα και ημέρα θέλετε
με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

A) ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

 • Επιχειρηματίες που ασχολούνται με επισιτιστικές επιχειρήσεις,
 • F&B, 
 • Chef, Pastry Chef,
 • Λογιστές και βοηθούς λογιστών,
 • Φοιτητές των παραπάνω ειδικοτήτων,
 • Σε οποιοδήποτε έχει ενδιαφέρον για την επιμόρφωση στον Επισιτιστικό Τομέα – Λογιστικής.

Β) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 1. Φορολογία: Αποτέλεσμα (Κέρδος – Ζημία), Φορολογία κερδών Φυσικών και Νομικών προσώπων, προκαταβολή φόρου, τέλος επιτηδεύματος, ΦΠΑ, Δημοτικός φόρος. Παραδείγματα και Ασκήσεις. Νέες διατάξεις του Ν. 5073/2023. 
 2. Κοστολόγηση: Κόστος, συντελεστής κόστους, πρότυπη συνταγή, απόδοση-απώλεια, πρότυπες μερίδες, σταθερό-μεταβλητό κόστος, προϋπολογισμός (πρώτων υλών, ανάλωσης πρώτων υλών, παραγωγής), φύλλο μερισμού, κόστος μερίδας μπουφέ, κόστος άμεσης εργασίας. Παραδείγματα και Ασκήσεις.
 3. Τιμολόγηση: μέθοδοι τιμολόγησης (μαθηματικής ισότητας, μικτού περιθωρίου, ποσοστού κέρδους, προϋπολογισμού), κέρδος (ποσότητα που πρέπει να πουληθεί, τιμή πώλησης). Παραδείγματα και Ασκήσεις.
 4. Αριθμοδείκτες: Παραδείγματα και Ασκήσεις.
 5. Χρήσιμο Υλικό: αρχεία excel που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Γ) ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Λίγα λόγια για την Αθηνά Ορφανουδάκη…

Η Αθηνά Ορφανουδάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τραπεζική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνδιοργάνωση με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, απόφοιτη του ειδικού προγράμματος Παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και πιστοποιημένη εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. 

Εργάζεται ως Λογίστρια από το 2004 και ως εκπαιδευτικός και εκπαιδευτής ενηλίκων σε Λογιστικά και Εργατικά μαθήματα από το 2013 στα ΔΙΕΚ και στις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ.   

Δ) ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Εξ αποστάσεως μέσω internet με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων, μέσω πλατφόρμας εκπαίδευσης, όποια ώρα και ημέρα θέλετε. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. 
 
Μπορείτε επίσης, να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου για να τις έχετε στο αρχείο σας.
 
Στο τέλος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών.
Πλήρης αλληλεπίδραση, θα απαντηθούν οι ερωτήσεις που θα έχετε υποβάλει μέσω της πλατφόρμας και θα γίνει συζήτηση επ’ αυτών.
 
 
*Μέγιστος χρόνος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου έως και 5 μήνες από την έναρξη του, μέσω των βιντεοσκοπημένων συνεδριών.

Ε) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εγγραφή, καταβάλετε το κόστος των 45 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.

Για τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.
 
Συνολικό κόστος: 45 ευρώ.

Ζ) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Πέντε βιντεοσκοπημένες συνεδρίες συνολικής διάρκειας μίας ώρας και σαράντα λεπτών. Επιπλέον μία ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών διάρκειας δύο ωρών. Συνολική διάρκεια 3 ώρες και 40 λεπτά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο όσο ταχύρρυθμα επιθυμείτε ή με πιο αργό ρυθμό, με μέγιστη χρονική διάρκεια παρακολούθησης τους πέντε μήνες από την έναρξη του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Πατήστε υποβολή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ