ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: 
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ 
ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩ
Ν 
 
1) Παρακολούθηση εξ αποστάσεως μέσω internet με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων
2) Μέσω πλατφόρμας εκπαίδευσης όποια ώρα και ημέρα θέλετε
3) Στο τέλος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών
  
 
Α) ● ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 
 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τμήμα αρχής: 4/10/2019
Δυνατότητα για παρακολούθηση όποια ώρα και ημέρα θέλετε

Συνολικό κόστος: 65 ευρώ
Για εγγραφή, καταβάλετε το κόστος. Τρόποι πληρωμής: κάντε click εδώ
Συνολική διάρκεια: 12 ώρες
 
 
Για επιπλέον πληροφορίες ή να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Πατήστε υποβολή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

*Η συμπλήρωση της φόρμας δεν σας δεσμεύει για συμμετοχή στο σεμινάριο.
 
 
Για περαιτέρω επικοινωνία στο 22310 - 51262 ή με e-mail στο info@semigo.gr.
Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 19:00.

Θα δοθεί πιστοποιητικό εκπαίδευσης παρακολούθησης για εμπλουτισμό βιογραφικού,
ή για ανάρτηση στον χώρο της επιχείρησης, γραφείου σας. 
 
*δωρεάν έκδοση πιστοποιητικού και δωρεάν ταχυδρομική αποστολή.

 
A2) ● ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

 

Για παρακολούθηση στο Youtube (με δυνατότητα πλήρους οθόνης): κάντε click εδώ

 
Β) ● ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

- Μελισσοκόμους.
 
- Γεωπόνους.
 
- Τεχνολόγους τροφίμων.
 
- Γεωτεχνικούς.
 
- Φοιτητές των παραπάνω ειδικοτήτων.
 
- Νέους επιχειρηματίες στο χώρο της μελισσοκομίας.
 
- Εμπόρους μελιού.
 
- Γενικά σε όσους ενδιαφέρονται για την πρόληψη και αντιμετώπιση νοσημάτων των μελισσών.
 
 
Γ) ● ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Τσαούση είναι πιστοποιημένο κέντρο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. 

Θα τηρηθούν τα υψηλά πρότυπα επιμόρφωσης και ποιότητας που έχουμε θέσει, ενώ στο τέλος θα δοθεί και πιστοποιητικό εκπαίδευσης παρακολούθησης για εμπλουτισμό βιογραφικού ή για ανάρτηση στον χώρο της επιχείρησης, γραφείου σας. Οι εισηγητές μας είναι άτομα με κύρος στην δουλειά τους, υψηλής κατάρτισης και εμπειρίας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή παροχή εκπαίδευσης.
 
 
Δ) ● ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Λίγα λόγια για την Αικατερίνη Καρκάνη...

 
Η Αικατερίνη Καρκάνη είναι γεωπόνος, απόφοιτη του τμήματος γεωπονίας της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτη του Τμήματος Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λάρισας.

Είναι προϊσταμένη στο τμήμα περιβάλλοντος και τοπικής οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου Στυλίδας. Διαθέτει πλούσια εμπειρία από τον αγροτικό τομέα, ενώ και η ίδια έχει καταγωγή από αγροτική οικογένεια.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, έχει εκπαιδεύσει πληθώρα ατόμων σε ιδιωτικά προγράμματα και προγράμματα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, ενώ και σήμερα ακόμη συνεχίζει την κατάρτισή της και αυτή, με παρακολούθηση σεμιναρίων αγροτικού ενδιαφέροντος. Μεταξύ άλλων θεματολογίες που έχει διδάξει στο παρελθόν περιλαμβάνουν αντικείμενα όπως: καλλιέργεια, γεωργικά μηχανήματα, γεωργικό marketing, μελισσοκομία, θερμοκήπια, διαχείριση φυσικών πόρων, υγιεινή και ασφάλεια εργασίας, φυτοπροστασία, αδειοδότηση κ.ά.
 
 
Ε) ● ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
 
- Η πρόληψη των νοσημάτων στα μελίσσια. 
- Η αναγνώριση νοσημάτων  των μελισσών, των κηρηθρών και της κυψέλης.
- Εφαρμογή ορθής δειγματοληψίας από το μελίσσι.
- Η εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων για τη διατήρηση της παραγωγικότητας του μελισσιού.
- Η αντιμετώπιση των νοσημάτων.
- Νοσήματα γόνου.
- Νοσήματα ενήλικων μελισσών.
- Χαρακτηριστικά του παθογόνου παράγοντα, συμπτώματα και διάγνωση.
- Αρχές ορθής δειγματοληψίας για την πρόληψη της μετάδοσης των ασθενειών.
- Τρόπος και χρόνος συλλογής δειγμάτων.
- Αποστολή δειγμάτων.
- Καταπολέμηση νοσημάτων (χημική καταπολέμηση, βιολογική καταπολέμηση, απολύμανση).
- Ανατομία και φυσιολογία της μέλισσας.
- Διαμόρφωση κυψέλης.
- Τεχνικές ορθής εγκατάστασης και διαχείρισης μελισσοκομείου για την πρόληψη ασθενειών.
- Απαιτήσεις μεταφοράς των κυψελών.
- Απαιτήσεις εκτροφής των μελισσών.
- Απαιτήσεις του ορθού μελισσοκομικού εξοπλισμού.
 
 
ΣΤ) ● ΕΝΑΡΞΗ

Αρχίζει Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019.
 
 
Ζ) ● ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

1) Εξ αποστάσεως μέσω internet με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων.

2) Μέσω πλατφόρμας εκπαίδευσης όποια ώρα και ημέρα θέλετε.
Μέσω της πλατφόρμας μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου για να τις έχετε στο αρχείο σας.

3) Στο τέλος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών.
Πλήρης αλληλεπίδραση, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις απευθείας μέσω του μικροφώνου σας ή μέσω chat και ο εισηγητής σας απαντά.

*Μέγιστος χρόνος για παρακολούθηση του σεμιναρίου: Έως και 5 μήνες από την λήξη του, μέσω των βιντεοσκοπημένων συνεδριών.
 
 
Η) ● ΚΟΣΤΟΣ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

65 ευρώ. 
Για εγγραφή, καταβάλετε τo κόστος. Τρόποι πληρωμής: κάντε click εδώ
 

Θ) ● ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
 
2 συνεδρίες, πέντε ώρες η καθεμία. Επιπλέον 1 ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών διάρκειας 2 ωρών. Σύνολο 12 ώρες.


Ι) ● ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 
- Σε κανονική διάρκεια:
2 εβδομάδες, 1 συνεδρία την εβδομάδα.

- Ταχύρυθμα:
σε μικρότερη διάρκεια.

- Με αργό ρυθμό:
 έως και 5 μήνες από την λήξη του σεμιναρίου.


Για επιπλέον πληροφορίες ή να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Πατήστε υποβολή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

*Η συμπλήρωση της φόρμας δεν σας δεσμεύει για συμμετοχή στο σεμινάριο.