Σεμινάριο: Μεθοδολογία Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας

Εγγραφές έως Πέμπτη 9 Ιουλίου

Έναρξη τμήματος 16/7/2020

Κόστος 210 ευρώ και διευκόλυνση καταβολής σε 3 δόσεις των 70 ευρώ

  • Διάρκεια 20 ώρες


Παρακολούθηση μέσω internet όποια ώρα και ημέρα θέλετε
με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων

  • Βεβαίωση παρακολούθησης με δωρεάν έκδοση και δωρεάν ταχυδρομική αποστολή.
  • Σημειώσεις διαθέσιμες για αποθήκευση στη συσκευή σας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

A) ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

– Καθηγητές, άτομα που ασχολούνται με την διδασκαλία της αγγλικής.
 
– Φοιτητές και απόφοιτους σχετικών ειδικοτήτων.

Β) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις μεθόδους διδασκαλίας, την έννοια της μεθοδολογίας, τις τεχνικές, τα μέσα, καθώς και η ανάπτυξη των κατάλληλων δεξιοτήτων προκείμενου να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν διαφορετικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις στο αντικείμενο τις διδασκαλίας. Σκοπός είναι επίσης, να εξοπλίσει τους καταρτιζόμενους με τις γνώσεις και  το απαραίτητο υπόβαθρο, προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν καθημερινά εμπόδια και δύσκολες περιπτώσεις που προκύπτουν στην αίθουσα διδασκαλίας, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών του μαθητικού πληθυσμού.
 
– Μεθοδολογίες διδασκαλίας.
– Διδακτική της γλώσσας.
– Εισαγωγή στην μεθοδολογία.
– Σύγχρονες προσεγγίσεις. 
– Μοντέλα και στρατηγικές διδασκαλίας.
– Ο ρόλος του εκπαιδευτικού.
– Διδασκαλία αγγλικών σε ενηλίκους.
– Διδασκαλία αγγλικών σε παιδιά.
– Διαφοροποιημένη διδασκαλία.
– Σχεδίαση και οργάνωση μαθήματος.
– Αξιολόγηση.

 

Γ) ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Η κα. Ειρήνη Πυρομάλη είναι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση-εξειδίκευση στις δεξιότητες συμβουλευτικής ενώ κατέχει και πιστοποιημένο τίτλο ειδικής παιδαγωγού με εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες.
 
Είναι συνεργάτης εξεταστικών φορέων, έχει καταρτιστεί σε διάφορες ενότητες όπως η διαφοροποιημένη διδασκαλία, η δραματοθεραπεία – θεατρολογία, η επιμόρφωση ενηλίκων, η ομαλή ένταξη παιδιών με μαθησιακές κυρίως δυσκολίες στην τάξη καθώς και η αποτελεσματική μεθοδολογία για μικρές ηλικίες. Είναι ενήμερη των νέων τεχνολογιών και παρακολουθεί οποιαδήποτε καινοτομία θα μπορούσε να εφαρμοστεί αποδοτικά στο χώρο διδασκαλίας.

Δ) ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Εξ αποστάσεως μέσω internet με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων, μέσω πλατφόρμας εκπαίδευσης, όποια ώρα και ημέρα θέλετε. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. 
 

Μπορείτε επίσης, να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου για να τις έχετε στο αρχείο σας. 

Στο τέλος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών. Πλήρης αλληλεπίδραση, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις απευθείας μέσω του μικροφώνου σας ή μέσω chat και ο εισηγητής σας απαντά.

*Μέγιστος χρόνος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου έως και 5 μήνες από την έναρξη του, μέσω των βιντεοσκοπημένων συνεδριών.

Ε) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εγγραφή, καταβάλετε την 1η δόση των 70 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.

Για τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.
 
Συνολικό κόστος: 210 ευρώ και διευκόλυνση καταβολής σε 3 δόσεις των 70 ευρώ.

Ζ) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Έξι συνεδρίες, τρεις ώρες η κάθε συνεδρία. Επιπλέον μία ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών διάρκειας δύο ωρών. Συνολική διάρκεια 20 ώρες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο όσο ταχύρρυθμα επιθυμείτε ή με πιο αργό ρυθμό, εφόσον έχετε εξοφλήσει νωρίτερα ή στην κανονική της ημερομηνία την 2η και 3η δόση αποπληρωμής του σεμιναρίου, με μέγιστη χρονική διάρκεια παρακολούθησης τους πέντε μήνες από την έναρξη του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Πατήστε υποβολή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ