Σεμινάρια με εισηγήτρια την Ελένη Κουμαντάνου
Λίγα λόγια για την εισηγήτρια Ελένη Κουμαντάνου
Η Ελένη Κουμαντάνου είναι απόφοιτη του ΙΕΚ Λάρισας στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και διαθέτει 17 χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό χώρο της κουζίνας μέσω των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων. Απασχολείται ως Consulting/εκπαίδευση προσωπικού/νέου μενού σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και εστιατορικές μονάδες. Επίσης, απασχολείται και ως Prive Chef σε βίλες.
Επιπρόσθετα, έχει διατελέσει μέλος κριτικής επιτροπής αξιολόγησης και απονομή βραβείων Vegan, Bakery και Pastry και είναι Τέως Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί ως συνεργάτης στο βιβλίο The Greek diet cure. Επίσης, έχει συνεργαστεί ως Executive Chef στο Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας.
Ακόμα διαθέτει πολυετή εμπειρία σε σεμινάρια κουζίνας της κάθε χώρας, τα τελευταία 14 χρόνια απασχολείται και ως εκπαιδευτικός σε κρατικές, ιδιωτικές σχολές και κολλέγια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και αρθρογραφεί σε τέσσερα ιντερνετικά sites στη στήλη μαγειρικής.