ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗ:

 
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Με την χρήση του site μας, αποδέχεστε τις πρακτικές και την πολιτική που εφαρμόζουμε.


 

Α. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

 
Στις σελίδες του site μας υπάρχουν φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα σεμινάρια μας ή άλλες λοιπές φόρμες στις οποίες συμπληρώνετε τα στοιχεία σας όπως όνομα, επώνυμο κτλ. όταν θέλετε να εκφράσετε ενδιαφέρον για κάποιο σεμινάριο και μετά πατώντας υποβολή στην φόρμα. 

Επίσης μπορεί να συλλέγοντες και άλλες πληροφορίες όπως η διεύθυνση ip σας κτλ. Το site μας είναι κατασκευασμένο βάση των google sites οπότε συλλέγοντες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα google sites μέσω cookies ή σε σχέση με το domain μας και τα google analytics. Το site μας χρησιμοποιεί το facebook pixel έτσι συλλέγονται και αυτές οι σχετικές πληροφορίες. 


 
Β. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και με ποιους τις μοιραζόμαστε
 
Τις πληροφορίες που συλλέγουμε δεν τις μεταβιβάζουμε σε τρίτους παρά μόνο συλλέγονται επίσης από τις εταιρίες που μας παρέχουν και εμάς τις υπηρεσίες όπως το facebook, την google κτλ.


 

Γ. Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

 
Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προστασία των δεδομένων σας και παίρνουμε πολλά μέτρα προστασίας όπως πρόσβαση μόνο σε υπαλλήλους του κέντρου μας, υπολογιστές με περιορισμένη χρήση, κωδικοί πρόσβασης κτλ. Ωστόσο καμιά μέθοδος ειδικά μέσω διαδικτύου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί 100% ασφαλής.

  


 
Δ. Δικαίωμα Πρόσβασης, Επεξεργασίας και Διαγραφής των Δεδομένων σας
 
Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο μας στο 22310-51262 Δευτέρα με Παρασκευή 11:00-19:00 ή με e-mail στο info@semigo.gr στην περίπτωση που επιθυμείτε την διαγραφή των δεδομένων που έχουμε συλλέξει εμείς πχ μέσω από την φόρμα ενδιαφέροντος που έχετε συμπληρώσει.